Kömür Ortaokulu

WEB https://komuroo.meb.k12.tr
Adres : KÖMÜR BELDESİ HÜRRİYET MAH. ŞANERİ1 SK. NO 9 MERKEZ / ADIYAMAN
VİZYON : Çevremizde ve ilçemizde bulunan eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş, öğrenciyi merkez alan, çalışanlarıyla bütünleşmiş, müşteri ve iş görenleriyle öğrenmeyi öğrenen bir kurum olmaktır.
MİSYON : Milli Egitim sisteminin misyon ve vizyonunu gerçekleşmesini sağlayabilen, cumhuriyet ilkelerine ve kanunlarına bağlı medeni görevlerini yerine getirebilen, düşünsel ve eylemsel niteliklere sahip, bedenen ve ruhen sağlıklı, yapıcı-birleştirici, bilimsel çalışan güvenilir bireyleri yetiştirmektedir.
BAŞARILAR : 0

Kütüphane Kitap Sayısı :1962
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 08-30 15-05
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Kömür Beldesi, Adıyaman´ a 22 Km uzakta olup ulaşım Kömür Kooperatifi tarafından sağlanmaktadır.Ayrıca belediyeye ait 2 adet minibüsle servis yapmaktadır. Kooperatif Araçları sabah 8 00 dan itibaren Adıyaman Bahçelievler Mah. Şirepazarı yanındaki terminalden hareket etmektedir.
Yerleşim Yeri : Kömür Beldesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 22 KM UZAKLIKTADIR